Programma


Hieronder vindt u het programma van de Stichting Muziekkring Bathmen voor het seizoen 2024.

22 september

“Klassiek met een Twist”

Havenkwartier Deventer

vanaf 13.30 uur

___________________

20 oktober

Zoey Dor – cello + winnaars Artez concours

Aanvang 15.00 uur

—————————–

17 november

Dulfer & Witteveen

sax en fagot

aanvang 15.00 uur

Maandelijkse concerten in een prachtige dorpskerk met een goede akoestiek, afwisselende programmering en altijd weer een warm onthaal: zowel publiek als musici zijn er enthousiast over!

Over Stichting Muziekkring Bathmen

In 1979 is in Bathmen de Commissie Kerkconcerten opgericht. Na de restauratie van de kerk wilde men voor de vrijgevigheid van de Bathmense bevolking “iets terug doen”. De organisatie van concerten leek het meest geschikt. In 1997 is de Commissie voortgezet als Stichting Muziekkring Bathmen.

Als donateur van de stichting kunt u de concerten tegen een sterk gereduceerde prijs bezoeken. Bovendien ontvangt u vooraf informatie over de musici en het programma.
De jaarlijkse donateursbijdrage blijft op een bescheiden € 12,50 per persoon en € 20,00 voor twee personen op hetzelfde adres. Indien u buiten Bathmen woont en de informatie per post wilt ontvangen, worden de donateurskosten met € 5,00 verhoogd.

U kunt natuurlijk meer doneren! De stichting heeft een erkenning als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) (RSIN nummer 806691177) zodat uw donatie voor 125% (!) fiscaal aftrekbaar is.

U kunt zich aanmelden als donateur door een email te sturen aan: 

info@muziekkringbathmen.nl

Toegangsprijs concerten: € 17,50
Donateurs: € 12,50
Jongeren tot 18 jaar bezoeken de concerten gratis.

Prijzen zijn inclusief een consumptie.